Cocu niet langer topkandidaat bij Anderlecht

Phillip Cocu.
EPA Phillip Cocu.

Phillip Cocu is niet langer de topkandidaat om trainer te worden van Anderlecht. De Nederlander is duur (naar verluidt vroeg hij 4 miljoen euro per jaar) en staat na zijn vroege ontslag bij Fenerbahçe niet te springen om meteen weer aan de slag te gaan bij een club in crisis. Sportieve baas Michael Verschueren en zijn nieuwe technisch directeur Frank Arnesen zoeken de komende dagen verder naar een opvolger van de ontslagen Hein Vanhaezebrouck. In het ideale scenario staat die coach al voor de groep wanneer Anderlecht op 7 januari op stage vertrekt naar Spanje. Karim Belhocine is voorlopig T1 ad interim. 

EPA33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Van nuffelen

  Gaston Foubert is ook nog vrij.

 • Jan Rottiers

  Veel belangrijker zijn de spelers die ze gaan kopen.

 • Bert Van Roy

  Ik denk dat het tijd wordt dat Coucke zelf de clubtraining aantrekt , op de bank gaat zitten en zijn verantwoordelijkheid opneemt

 • victor vandesande

  Goeie voetballers zijn niet per se goedetrainers coaches. Zoals hier dus.

 • jans van Oosten

  Echte kenners hier. "Alleen maar bij psv succes behaald ", "Nederlands voetbal slechter dan Belgisch" eeuh ja fenerbahce is pas z'n 2e club geweest en daar is het een grote slangenkuil en Belgisch voetbal beter? Daar moet ik toch al helemaal om gieren.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00