Exclusief voor abonnees

Chadli voor het eerst tegenover zijn jeugdclub Standard: “Mochten de fans me zondag uitfluiten, dan is dat maar zo”

Photo News
Te gast in eigen stad. Geboren Luikenaar Nacer Chadli (30) wil met Anderlecht op Standard eindelijk nog eens winnen. “Ik heb geen schrik.”

Het is een antwoord dat wij nooit zouden geven, mochten we profvoetballer zijn. “Een match op Standard is één zoals alle andere”, beweert Nacer Chadli. Uit uitgerekend zijn mond klinkt het des te vreemder: Chadli zat tot zijn zestiende bij de Rouches, is ereburger van de stad Luik en zal zondag voor het eerst in competitieverband – en met zijn hele familie op de tribune – op Sclessin spelen. Maar kijk, ’t is dus niet zo speciaal...

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sven Stolk

  Als prof weet je zelf hoe je dit in je kopje aanpakt. Dus voor de match die uitspraken stimuleer je gefluit. Scoor een goal. Voetballer praat altijd met zijn voeten.

 • Freddie Heremans

  Lef en ballen, Paul Vda? Van pure armoe naar Anderlecht getrokken ja, omdat Chadli nergens nog terecht kan, net als Nasri.

 • PAUL VAN DEN AKKERVEKEN

  uitfluiten?... ze zouden moeten applaudiseren voor zo'n voetballer die ook de lef en ballen heeft om terug in de België te komen spelen. Als ze zouden applaudiseren voor een goede voetballer van welke ploeg ook.... dan pas ben je een echte voetbalsupporter

 • Lois Verdonk

  Standard zal met zijn B ploeg spelen