Camps: “Het was bijna aandoenlijk hoe Anderlecht zichzelf uit de wedstrijd speelde”

BELGA

Ook Anderlecht kon er in Europa geen Belgisch avondje van maken. Het bleef steken op een gelijkspel tegen Fenerbahçe. De Turken scoorden na geklungel van paars-wit dat op een 2-0 voorsprong was gekomen.

Het was bijna aandoenlijk hoe Anderlecht zichzelf uit de wedstrijd speelde. RSCA had meesterschap over de eerste helft, maar gaf het knullig weg. Persoonlijke fouten (van Gerkens) zijn geen excuus. Paars-wit was te slap in de duels en te lui in de omschakeling. Net nu het in Zakaria Bakkali weer iets van een publieksspeler had ontdekt. Eindelijk een embryo van een charismatisch goudhaantje.
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Marc Ledure

  Carina Stuens !! Dat klopt MAAR zonder zwart geld te gebruiken. De REF's die hun zakken vulden hebben er zich van uitgetrokken en nu lukt het niet meer hè. Hebben jullie niet gelachen met Brugge woensdag ?? wat moeten wij nu doen ?? Wij hennen ook gezien hoe jullie werden belachelijk werden gemaakt met een 2-0 voorsprong.

 • Gaston FOUBERT

  Ach markske, ben je na de eerste helft niet naar bed gegaan? 't Moet op dat moment toch erg veel zeer hebben gedaan, niet, vooral als je comfortabel in je zetel bent gaan zitten om RSCA ten onder zien te gaan.

 • Carina Stulens

  @ Marc Ledure : jullie hebben er, nadat Verhaeghe, Club Brugge heeft overgenomen 11 jaar over gedaan om kampioen te spelen. Zolang gaat dat in Anderlecht niet duren na de overname door Coucke. En daarbij, ondanks het ontzettend zwakke spel, is de achterstand met Club Brugge, die dan weer heel goed bezig zijn (volgens kenners) nog altijd maar 3 punten. Wie heeft dan de beste vooruitzichten? Het kan alleen maar beter worden in Anderlecht.

 • jos jansen

  De kindjes hebben weer niet kunnen winnen!

 • Marc Ledure

  En NU mauve supporters !! Lachen met en ander kan hè.