Boezemvriend en ex-bodyguard wordt persoonlijke assistent van Vincent Kompany

Muniege, midden, was van de partij op de eerste training van Anderlecht.
Photo News Muniege, midden, was van de partij op de eerste training van Anderlecht.

Opvallende verschijning gisteren in Neerpede. Rodyse Munienge, jeugd- en boezemvriend van Vincent Kompany, stapte mee het veld op voor de eerste groepstraining. Munienge is een voormalig bewakingsagent die destijds in Hamburg bij Kompany introk toen die bij HSV speelde. In Manchester had hij ook een beveiligingsfirma, die ondertussen werd opgedoekt. Hij wordt de persoonlijke assistent van Kompany. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frankie bressinck

  Ha meer trainers dan spelers zeker? Altijd in juni, wacht maar enkele weken als de ploeg moet gezet worden, dan zijn ze wel paraat de luierikken!

 • David De Geyter

  En daar heeft Coucke allemaal geld voor?

 • eric debanne

  Anderlecht wordt ... " Fc Kompany " ... Paars-wit heeft zijn ziel verloren Waar is de tijd van goeie spelers en goeie bestuursmensen als ten tijde van constant Vanden stock helaas ...

 • Steven Moreels

  De klasse en stijl van voorheen is verworden tot een allegaartje rariteiten...Anderlecht is zijn ziel en het noorden kwijt. Joma is gespecialiseerd in XL maten zo te zien. Echt, Joma, hoe komen ze er bij, een erfenis van KV Oostende

 • Alain Tratsaert

  Haha typerend voor Anderlecht allemaal te vet