Bild: "Sagnol kan Vanhaezebrouck vervangen als coach Anderlecht", maar paars-wit ontkent

AFP

Opmerkelijke berichtgeving in Duitsland. Daar meldt 'Bild' dat Willy Sagnol (41) in de running is om Hein Vanhaezebrouck te vervangen. Volgens het Duitse medium is de Franse ex-international, tot begin dit seizoen assistent bij Bayern München, de topkandidaat om de nieuwe coach van Anderlecht te worden. Binnen paars-wit klinkt echter dat het om 'fake news' gaat. In een recent verleden lieten preses Marc Coucke en sportief manager Luc Devroe meermaals uitschijnen dat Vanhaezebrouck ook volgend seizoen de T1 van Anderlecht is. Zelfs een ontgoochelende derde plek zou daar niks aan veranderen. 

Photo News56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ETIENNE BOECKX

  Kennen jullie het gezegde waar r..k is, is v..r ! Er word binnenskamers altijd anders gesproken dan in de media volgens mij is het de manager van Sagnol ( ook geen goede trainer hoor ) die dat in de media gooit ! Zolang Anderlecht niet afstapt van het principe een goei ploeg moet je maken door veel spelers te kopen zal het misère blijven ! Een voetbal ploeg bouw je door automatisme in een team spelers te slijpen en door de juiste op elkaar ingestelde spelers te kopen en niet kopen om te kopen !

 • eric debanne

  Waar er rook is ....... Hein buiten zwieren zou beste eerste zet zijn van Coucke !

 • Marc Ledure

  Trainer gevraagd bij W S Lauwe Hein.

 • Marc Ledure

  Lucien Luyten !!! Wat heeft Leko daar mee te maken ???? Slimmen

 • Wernet Van broekhoven

  Met de vingers in de neus is brugge kampioen Werner Gielis.Meer als 12 punten voor als ze de punten niet hadden gehalveerd .Gij kent precies nog minder van voetbal als dikke Hein.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00