Benfica-spits Ferreyra snel van Anderlecht? “Ik weet nergens van”

Photo News
Portugese websites schrijven dat Facundo Ferreyra (27) van Benfica op een zucht van Anderlecht staat. De spits reageert aan onze redactie: “Afrondende onderhandelingen? Ik weet nergens van.”

Portugese media zijn er zeker van. Anderlecht en Benfica hebben een akkoord bereikt over aanvaller Facundo Ferreyra, die volgens onze buitenlandse collega’s enkel nog medische testen moet afleggen. In Portugal klinkt het dat de Argentijn voor achttien maanden op huurbasis gaat voetballen in het Astridpark. Nieuws dat al snel ontkend werd op Anderlecht. “Er is voorlopig niks rond”, luidt de officiële reactie bij RSCA.

Niks is onmogelijk. Maar ik denk niet dat ik de komende uren naar België reis

Facundo Ferreyra

Ook de speler zelf, die wel hoog op de verlanglijst van Anderlecht staat, heeft naar eigen zeggen niks gehoord over afrondende onderhandelingen. “Ik bijna van Anderlecht? Ik weet nergens van”, aldus Ferreyra ons in gebrekkig Engels. “Niemand heeft me gebeld, ik bereid me voor op de match tegen Boavista.” Kan kloppen, Ferreyra zit in de selectie.

Is een transfer naar Anderlecht dan uitgesloten, zo luidde onze volgende vraag? “Niks is onmogelijk”, antwoordde Ferreyra, die ook interesse uit Italië en Spanje geniet. “Maar ik denk niet dat ik de komende uren naar België reis.”

AP6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Die is te goed voor paars-wit en onze prutskompetitie ...! Hij heeft gelijk natuurlijk Dus voor Anderlecht plan b of c ...

 • frans ornelis

  echt voetbaltalent komt niet naar belgie het zal wel weer een tweede keuze zijn

 • marc van neerveldt

  Als je al geen goesting hebt om te komen blijf dan gewoon weg de zoveelste pseudovedette

 • Roger Dufour

  Paniektransfer. Zinloos.

 • Rudolf Jacobs

  het enige wat telt zijn de centen en of hij hier belasting moet betalen of vrijgesteld daarvan is