Arnesen wil Anderlecht-kern afslanken via... speeddates

Frank Arnesen, technisch directeur van Anderlecht
Photo News Frank Arnesen, technisch directeur van Anderlecht

Zijn vrouw moet geen schrik hebben. Frank Arnesen vertoefde gisteren in Londen voor speeddates, maar de technisch directeur van Anderlecht is niet op zoek naar een nieuwe liefde. Wel was Arnesen op het evenement van TransferRoom op Stamford Bridge, met de bedoeling om er via korte gesprekjes te netwerken met meer dan 500 aangesloten teams. Arnesen, die een interview gaf aan Sky Sports en zo onbewust zijn aanwezigheid lekte, wil die clubs in herinnering brengen dat RSCA de kern moet afslanken. Op dit moment telt de selectie van paars-wit ongeveer veertig spelers, velen moeten vertrekken. Het gaat om Trebel, Lawrence, Milic, Sá, Dante, Musona, Saief, Makarenko en Dauda - en dat zijn alleen nog maar de jongens die echt weg móeten. Daarnaast hoopt Arnesen contacten op te doen die kunnen helpen in de zoektocht naar een spits. 

Voorzitter Marc Coucke en Frank Arnesen.
BELGA Voorzitter Marc Coucke en Frank Arnesen.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jose Van Hauwaert

  Voor de breydelboys hier, clubtje bruhhe is daar ook aanwezig, die zouden maar al te graag ene Saïf naar hun boerenhof halen

 • etienne vijverman

  zelfs in solden gaan ze er een pak niet kwijt geraken ...... ja ze willen allen hoge lonen .....voor weinig in de plaats dat kan niet blijven duren

 • Etienne De Bondt

  Speeddates? zet ze op Tinder en je bent er zo vanaf.

 • Geert Van Laecke

  Slimme zet; zo weten andere clubs meteen dat je er echt van af moet... De deur staat zo meteen open om ze voor een appel en een ei te kopen!

 • Chris Marien

  Mensenhandel en geldhandel , meer is het voetbal nie meer

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00