Armenteros al vroeger naar Anderlecht?

belga
Samuel Armenteros maakt mogelijk nog deze maand de overstap van Heracles naar Anderlecht. De 22-jarige aanvaller zou aanvankelijk in de zomer transfervrij naar Brussel verhuizen, maar paars-wit lijkt nu in te zetten op een directe transfer, zo meldt AD Sportwereld.

Aanvankelijk was het dus de bedoeling dat Armenteros het seizoen zou uitdoen bij Heracles om in het tussenseizoen over te stappen naar de recordkampioen. Maar door het aanslepen van de transfer van de Braziliaan Kléber en het vertrek van Dieumerci Mbokani naar de Africa Cup wil Anderlecht Armenteros nu al naar het Astridpark halen.

De Cubaanse Zweed onderging gisteren al de medische keuring in Brussel, voor Heracles een signaal dat er waarschijnlijk snel zaken gedaan zouden kunnen worden. "We hebben Armenteros zondagavond toestemming gegeven om naar Brussel af te reizen voor de medische tests", zegt voorzitter Jan Smit van Heracles.

"Op het trainingskamp in het Turkse Belek heeft Anderlecht ons bovendien gevraagd of een onmiddellijke overgang bespreekbaar zou zijn. Ook daar hebben we 'ja' op gezegd, zonder het nog over de hoogte van de afkoopsom te hebben gehad."Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00