Appiah: "Ik zal nóg slechte voorzetten trappen”

Dennis Appiah.
Photo News Dennis Appiah.

Terug van weggeweest: Dennis Appiah. Tijdens het seizoensbegin was de Fransman nog een vaste basisspeler, maar al snel verloor hij zijn plek - te weinig kwaliteit. Tegen Club kreeg hij verrassend de voorkeur op Alexis Saelemaekers, omdat hij, volgens Rutten, “verdedigend sterker is”. Dat de offensieve meerwaarde van Appiah daarentegen beperkt is, bleek toen hij vrijstaand een voorzet richting tweede ring knalde. Het leverde hem gefluit op. “Ach, de supporters weten stilaan toch dat dat niet mijn sterke punt is? Ik zal nog slechte voorzetten geven, hoor.” Bijna was Appiah trouwens weg in de winter. “Er was interesse, maar ik wilde niet naar eender waar vertrekken. Dan liever hier vechten voor mijn plaats. Hopelijk ben ik nu vertrokken.”

Dennis Appiah.
BELGA Dennis Appiah.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • frankie bressinck

  Als je vroeger bij Anderlecht 2 slechte voorzetten gaf dan kwam je gewoon niet meer in de ploeg. Nu blijven ze maar aanmodderen met slecht voetballers die niets kunnen! Weg ermee!

 • Carlos Simonis

  Daar is op te trainen, het is toch voor de gekke dat zoiets in het huidige voetbal nog bestaat. Natuurlijk, de een heeft een betere voorzet dan een andere, maar je kan erop trainen.Een trainer moet daarop toezien. Echte topvoetballers trainen daar extra op alle facetten.

 • Bjorn Vermeerch

  Liefst dan elders dan bij Anderlecht aub

 • jozef van riel

  Hopelijk bij de reserven dan!!