Anderlechtfans ontevreden over sluiting tribune na voetzoeker richting Mignolet

Photo News
Een deel van de fans van Anderlecht is hoogst ontevreden over het feit dat de club geen beroep heeft aangetekend tegen de gedeeltelijke sluiting van de tribunes voor de match tegen Zulte Waregem. 

Die sanctie werd Ander­lecht door de Geschillencommissie opgelegd naar aanleiding van het gooien van een voetzoeker in het doelgebied van Mignolet in de thuiswedstrijd tegen Club Brugge. De fans vechten de sluiting van de vakken N5 en N6 aan en zullen daarover vandaag contact opnemen met de club. De betrokken fans vinden dat zij het slachtoffer zijn van een kleine minderheid van de ‘Ultra’s’, die zaterdagavond ook verantwoordelijk waren voor het gooien van voetzoekers op KV Mechelen. Op aangeven van ­andere fans werd één van de daders aangeduid in Mechelen, wat hem ­mogelijk een stadionverbod oplevert.

Mignolet kreeg in het duel tegen Anderlecht een voetzoeker naar zich gesmeten.
BELGA Mignolet kreeg in het duel tegen Anderlecht een voetzoeker naar zich gesmeten.
Photo News8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • swa Jonckheere

  Ze hebben gelijk, normaal moet er één thuismatch achter gesloten deuren worden gespeeld gezien de voorwaardelijke straf die nog lopende was/is. Nu worden zij alleen gestraft die een abonnement hebben voor die tribune. Langs de andere kant als ze de bommetjes gooier kennen maak hem dan bekend.

 • alfons moons

  Sorry maar daar hing een voorwaardelijke straf van "één speeldag met gesloten deuren" boven hun hoofd ! Nu klagen is echt niet oké ! Bedankt de Goden (lees:euro's) die dit hebben klaargespeeld.

 • Geert Eembeek

  mogen content zijn dat het maar 1 vak is - want normaal was het wedstrijd achter gesloten deuren - maar dat lieten ze niet toe nog meer miljoenen verlies en ze sukkelen nu al met hun geld

 • Filiberke Jommeke

  Als ze toch in dat vak waren moet het toch mogelijk zijn de dader of daders aan te wijzen. Ga eens bij hen ten rade

 • marc ledure

  Die van den Anderlecht doen NOOIT iets t'is altijd een ander. Ze moeten het maar leren altijd op een ander te steken. Loontje komt achter zijn boontje.