Anderlecht vist achter het net: Frank de Boer op weg naar Atlanta

Frank de Boer.
Getty Images Frank de Boer.
Frank de Boer wordt vrijwel zeker de nieuwe trainer van Atlanta United. De 48-jarige ex-international van Nederland hoopt dit weekend te tekenen bij de kampioen van de Verenigde Staten. Wat al in de lucht hing is nu dus zeker: Anderlecht vist achter het net. 

De Boer liet eerder op de dag in Nederland al weten mogelijk nog voor de kerst bij een buitenlandse club te tekenen. Hij was ook in beeld bij Anderlecht, maar paars-wit werd eerder al wandelen gestuurd en mag zijn hoop op de Nederlander nu ook definitief opbergen. 

De Boer was vorig seizoen voor het laatst actief bij Crystal Palace. Hij werd al snel ontslagen. Dat was hem kort daarvoor ook bij Inter overkomen. Daarvoor werd De Boer vier keer kampioen met Ajax.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Neem een lesje aan Genk of Sint tr.

 • Louis Meeus

  Oscar krucke eens polsen, die is vrij!

 • pascal de haes

  Wie wil er nog naar Anderlecht gaan ......coucke investeert liever 30mljn in paria Daiza én durbuy dan in een coach of in spelers ....... ps heeft hij ongelijk ...........

 • eric debanne

  Gewoon niet betaalbaar ...

 • Gerry Cle

  Anderlecht moet kiezen voor een 'stabiele' coach en niet voor iemand die voor een paar euro meer direct vertrekt.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00