Anderlecht verhuurt overbodige Saief aan Poolse eersteklasser, Najar op weg naar MLS

 Kenny Saief
BELGA Kenny Saief
Kenny Saief trekt naar Legia Gdansk. De 26-jarige flankspeler van Anderlecht wordt verhuurd aan de Poolse eersteklasser zonder aankoopoptie. De deal is zo goed als rond. Ook Najar is op weg naar de uitgang.

Je moet het hem nageven: zelfs nu de transfermarkt in België gesloten is, blijft Michael Verschueren de selectie van Anderlecht afslanken. RSCA staat op het punt om Kenny Saief (26) te verhuren aan het Poolse Gdansk, dat wel nog inkomende overgangen mag doen. Er is geen aankoopoptie in de deal voorzien. Saief, die onder Hein Vanhaezebrouck voor ongeveer vier miljoen euro overkwam van AA Gent, was op een zijspoor beland in het Lotto Park. De laatste weken speelde hij zelfs met de beloften. 

Ook Andy Najar (26) is op weg naar de uitgang. Hij kan naar het Amerikaanse Los Angeles. De overeenkomst van Najar bij Anderlecht liep af, Verschueren was niet geneigd om te verlengen door de vele blessures bij de Hondurese rechterflank. 

Andy Najar
Photo News Andy Najar
Saief op training van Anderlecht.
Photo News Saief op training van Anderlecht.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marc ledure

    Ja ge moet toch iets doen hè om uw schulden te kunnen betalen.

  • Dirk Pype

    Legale mensenhandel,een mooier woord kan je daar niet aan geven.

  • Guy Van Severen

    Ja jong ! Het gras is overal groener dan in Gent, hé !