Anderlecht stelt Vercauteren voor: "Er is één coach die beslist. Wie dat is, dat is nu duidelijk”

BELGA
Nadat Anderlecht vorige week donderdag bekendmaakte dat het Franky Vercauteren (62) binnenhaalde om T1 te worden, stelde paars-wit de ‘kleine prins’ vandaag officieel voor. En de gewezen speler van paars-wit liet in niet mis te verstane woorden verstaan wie er de sportieve eindbeslissingen neemt. “Tijdens de training sta ik op het veld en er is nu één coach die beslist. Wie dat is, is nu duidelijk.”18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Awel frankie bressinck, je rekent er dus op dat ze tegen Eupen ook twee punten verliezen zoals nog andere ploegen ...

 • Piet Flament

  Kompany was een publicitaire stunt . Hij is grandioos mislukt (zoals te verwachten viel) . Laat hem dus opkrassen met heel zijn gevolg jaknikkers , zodat Frank kan werken zoals hij het wil .

 • frankie bressinck

  Toch allemaal zeer doorzichtig, RSCA speelt nu tegen STVV, Eupen, Cercle, Z-W en Gent. Zou straf zijn als ze geen 10 op 15 halen! Anderzijds zullen ze nu zeggen: zie je wel met Vercauteren halen we punten!!

 • Dirk Loockx

  Met de interland break en nadien wedstrijden tegen een aantal lager geklasseerde ploegen met uitzondering van AA Gent op 31/10 zal Anderlecht sowieso wel punten sprokkelen en hebben ze ook wat tijd om wat orde op zaken te stellen. Als Club supporter hoop ik op een sterker Anderlecht. Dat hoort er gewoon bij en dan wordt het spannender. We hopen echt om Anderlecht in play off 1 te treffen.

 • Peter Debrouwer

  Eén coach die beslist ? Uiteraard.... Kompany hé !