Anderlecht sluit Lucas Biglia opnieuw in de armen

UNKNOWN
Anderlecht heeft Lucas Biglia opnieuw in de armen gesloten. De Argentijnse aanvoerder van paars-wit, die gisteravond landde op Zaventem, maakt opnieuw deel uit van de selectie.

"Gisterenavond keerde Lucas Biglia na ziekteverlof terug naar België. Vanmorgen was hij aanwezig op de club en hij traint vanmiddag mee", klinkt het in een kort bericht. "De speler bevestigde tijdens het onderhoud dat hij ziek geweest is. Het bestuur neemt nota. Lucas Biglia neemt weer zijn plaats in de kleedkamer in en staat weer ter beschikking van de trainers van Royal Sporting Club Anderlecht."

De 26-jarige Biglia zorgde tijdens de winterstop voor ophef door zonder te verwittigen weg te blijven van de winterstage van Anderlecht in het Turkse Belek. Na enkele dagen radiostilte raakte via zijn entourage bekend dat hij ziek was. Biglia speelt sinds 2006 voor Anderlecht. Hij liet al meermaals verstaan op een transfer naar een grotere competitie te azen. Anderlecht anticipeerde ondertussen op een vertrek van Biglia door de Nederlandse middenvelder Demy De Zeeuw te huren van Spartak Moskou.