Anderlecht: “Rensenbrink is de mooiste linksvoor uit de geschiedenis van RSCA”

BELGA
Anderlecht rouwt om het overlijden van Rob Rensenbrink. “Dit is een zware slag voor wie van RSCA houdt”, klinkt het op de clubwebsite.

“De directie, de spelers en de medewerkers van RSC Anderlecht wensen alle sterkte toe aan zijn echtgenote Corrie en hun naasten. Zijn overlijden is een zware slag voor wie van RSC Anderlecht houdt”, valt op de clubwebsite te lezen.

“Rob Rensenbrink is een absoluut clubicoon. De ‘slangenmens’ is de mooiste linksvoor uit de geschiedenis van RSCA en hij was een van de architecten van de eerste belangrijke Europese successen van de club.”

“Zijn onnavolgbare techniek, zijn sierlijkheid en zijn neus voor doelpunten hebben de supporters van Sporting Anderlecht en alle voetballiefhebbers ter wereld jarenlang in vervoering gebracht. We zijn erg trots dat hij onze kleuren negen mooie seizoenen gedragen heeft.”

“Rob en zijn echtgenote waren graag geziene gasten in Anderlecht. Zij maken voor eeuwig deel uit van de paars witte familie. Dank voor alles Robbie! We zullen je nooit vergeten.”

Club Brugge rouwt mee:
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Fonz Ooms

  Rensenbrink was een tovenaar, maar Wilftried Puis kon ook toveren en had zeker een betere voorzet in huis net zoals Vercauteren.

 • dirk verhelst

  Hij had inderdaad een uitzonderlijke linkspoot , maar toch ook de prachtige linkervoet van wilfried Puis niet vergeten , een ( oudere ) RAFC supporter !!

 • jenny charels

  Mensen vergeten toch rap. Rensenbrink was een prachtige speler met heel veel mooie techniek. Maar hij gebruikte die techniek maar als hij er echt zin in had. Hij heeft ook vele matchen totaal niks uitgespookt. Bovendien, teerde hij enkel op die techniek, die nu zo bejubeld wordt. k weet niet of hij in het huidige voetbal veel aan de bak zou komen ... alleen techniek volstaat duidelijk en allang niet meer.

 • Kris Titeca

  Ik houd niet van Anderlecht maar rouw zeker mee...wat een speler...!!!