Anderlecht ontslaat Gunter Van Handenhoven

Photo News

Het regent ontslagen op Anderlecht. Nadat RSCA perschef Marie Verbeke de laan uitgestuurd had, heeft het nu ook afscheid genomen van teammanager Gunter Van Handenhoven (40). De nieuwe staf was niet tevreden over hoe Van Handenhoven, ooit gezien als opvolger van manager Herman Van Holsbeeck, zijn functie invulde. Wie hem moet vervangen, is onduidelijk. Ook één van de materiaalmannen - Simon Schoonjans - is weg op Neerpede.

Mei 2019: materiaalman Simon Schoonjans, teammanager Gunter Van Handenhoven, persverantwoordelijke Marie Verbeke en 
 Sven Kums goedlachs op Roland Garros. Enkele maanden later zijn ze niet meer op de club.
Photo News Mei 2019: materiaalman Simon Schoonjans, teammanager Gunter Van Handenhoven, persverantwoordelijke Marie Verbeke en Sven Kums goedlachs op Roland Garros. Enkele maanden later zijn ze niet meer op de club.
Van Handenhoven stond vorige maand nog in doel bij de RSCA Legends.
Jan De Meuleneir/Photo News Van Handenhoven stond vorige maand nog in doel bij de RSCA Legends.114 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert De Meulder

  Ik weet niet wat hij daar deed.Iemand ontslaan voor fouten die hij deed is normaal.Maar hij deed niets.

 • eric debanne

  Kompany en alleen zijn vriendjes eh ... De King van Anderlecht beslist alles ...! Maar er zijn teveel clowns in die paars-wit circus ...

 • Steven Van Campenhout

  Als de meesten onder jullie niet weten wat hij daar zit/zat te doen dan zou ik ook geen oordeel durven vellen. Ik vraag mij bij elk van jullie ook af wat jullie op het werk doen maar ik veroordeel uw job niet. Wie de inhoud van een job niet kent moet zwijgen.

 • Louis Meeus

  Altijd al gedacht wat dat manneke in Anderlecht zit te doen. Met een schoon kostuum daar wat gaan staan waar er plaats was.

 • Carina Stulens

  @Martin van Brempt: jij moet stand-up comedian worden.