Anderlecht likt de wonden: Sandler als eerste op de club voor herstel

Gianni Barbieux (PN)
Een dag na de 1-0 in Genk is Anderlecht een gewond dier. Opnieuw niet gescoord, opnieuw verloren. 2 op 15. Als paars-wit ook volgende zondag in eigen huis niet wint van Standard, betekent dit de slechtste seizoensstart ooit. 

Nog nooit in de clubgeschiedenis slaagde Anderlecht er niet in één van de eerste zes competitiematchen te winnen. Bovendien verloor Anderlecht gisteren in de Luminus Arena ook kapitein Kompany met een blessure aan de rechterbil. Afwachten of het om een scheurtje of een verrekking gaat. De eerste berichten zijn gunstig, maar gevreesd wordt toch voor een wekenlange afwezigheid. Geen Standard, dubbele interland of z’n eigen testimonial met Man City. Ook Philippe Sandler moest halfweg de tweede helft naar de kant. Dat zouden louter krampen geweest zijn en geen blessure, maar de Nederlander diende zich vanochtend toch als eerste aan op de club. Naast Sandler is een bellende Yari Verschaeren gesignaleerd. Hij kwam louter zijn auto oppikken. Michael Verschueren ten slotte reed naar binnen, maar ook de sportief directeur weigerde commentaar te geven. De focus nu al op Standard.

Gianni Barbieux
Yari Verschaeren vanochtend.
Gianni Barbieux Yari Verschaeren vanochtend.
Sandler verbijt de ontgoocheling na nieuw verlies.
Photo News Sandler verbijt de ontgoocheling na nieuw verlies.
De spelers, met ook de staff en sportief directeur Michael Verschueren, bedanken de meegereisde supporters in Genk.
BELGA De spelers, met ook de staff en sportief directeur Michael Verschueren, bedanken de meegereisde supporters in Genk.15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wim helsen

  Krampen?? Toch een fysiek probleem blijkbaar. Wat harder trainen kan helpen

 • Paul Van den Bruel

  Als Clubsupporter heb ik geen leedvermaak, want wat met Anderlecht nu voorvalt kan iedere ploeg meemaken. Hopelijk komt Anderlecht er terug boven.

 • Pieter Lammes

  frank stichelmans: zonder Kompany kan Anderlecht geen enkele wedstrijd winnen, maar met Kompany ook niet zo te zien.

 • roger reniers

  De tijd van vedetten bij Anderlecht is definitief voorbij,met de huidige spelers vormen zij maar een matig ploegske !!! Meer mag je er dan ook niet van verwachten !!! Bij Anderlecht hebben ze tijd nodig,véél tijd !!!

 • frederic schruws

  Het leedvermaak mag nu wel stoppen ze heren journalisten. Als Antwerp fan hoop ik snel weer een sterk Anderlecht waar ervan winnen zoet smaakt en verliezen geen schande is maar dees poppenkast is stillekes aan gênant.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00