Anderlecht gebruikt foto van Antwerp-supporters om VIP-tickets aan te prijzen: “Wij vragen een compensatie ”

Anderlecht prijst VIP-arrangementen aan met foto Antwerp-fans.
RV. Anderlecht prijst VIP-arrangementen aan met foto Antwerp-fans.

Nu ‘Vince the prince’ terug is in het Astridpark, steekt Anderlecht een tandje bij. Met een nieuwe campagne wil de club VIP-arrangementen aan bedrijven verkopen, onder het motto: ‘We brought our Kompany. Now it’s time to bring yours.’ Maar bij de mail staat een beeld van drie supporters van... FC Antwerp. 

Extra pijnlijk: het beeld komt van de match Anderlecht-Antwerp van 7 april - die de Brusselaars met 1-2 verloren. Eén van de mannen op de foto schakelde al een advocaat in. “Wij vragen dat Anderlecht een compensatie voorstelt”, klinkt het. “Omdat zij het portret van mijn cliënt gebruikt hebben zonder toestemming, terwijl hij een Antwerp-supporter in hart en nieren is”, zegt Tom Rombouts in de Mediahuis-kranten.

Pijnlijk: Anderlecht prijst VIP-tickets aan met... foto van Antwerp-supporters
RV Pijnlijk: Anderlecht prijst VIP-tickets aan met... foto van Antwerp-supporters11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Van der Vliet

  Supporters van Anderlecht hebben geen reden tot lachen, de anderen daarentegen

 • John Ulmer

  Frank De Boer: in Anderlecht gaat er altijd wel iets mis..... :-)

 • Kristof Van Impe

  er staan meer dan 2 personen op de foto dus is het geen schending van pricacy + in een stadium mag je gefotografeerd worden

 • Emma Kamenistyy

  We hebben allemaal VEEL meer rechten dan we denken, maar alleen wie intelligent is en over voldoende geld beschikt om onmiddellijk een advocaat in te schakelen lijkt zich daarvan bewust. Al de rest van 't gepeupel laat maar over zich lopen. Wedden dat Anderlecht z'n staart wel zal intrekken voor deze durver?

 • Van Camp Robin

  Het is logisch dat je promotie maakt met de beste supporters van het land... ook al zijn ze van een concurrerende club...