Anderlecht-fans eisen uitleg: Kompany, Verschueren én spelers om de tafel met supporters

BELGA

Alwéér punten- en gezichtsverlies voor Anderlecht. Zelfs degradatiekandidaat KV Oostende bleek gisteren te sterk. Na 17 speeldagen staat de ooit zo trotse recordkampioen elfde, zeven punten verwijderd van de zesde plek - play-off 1 halen lijkt stilaan écht te hoog gegrepen. De fans hielden het nog relatief beschaafd, maar ze eisen wel uitleg. De club gaat daarop in: speler-manager Vincent Kompany, sportief directeur Michael Verschueren en een delegatie spelers zullen morgen samenzitten met de belangrijkste supportersgroepen.

Kompany en Verschueren
BELGA Kompany en Verschueren46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Rodrigus

  Wat moeten die uitleggen? Ze staan toch niet laatst

 • Patrick Braekeveldt

  Boma ipv Coucke en met die zal zijn zakenrelaties en copains de boel eens opkuisen ,zie aflevering 4526 uit FC De Kampioenen !

 • Lois Verdonk

  Hebben ze er al eens aan gedacht om de scheidsrechters met hun gezin gratis te laten eten in de Saint-Guidon ? Dat heeft toch vroeger altijd geholpen.

 • Erwin Lauwens

  Als Vercauteren zichzelf trainer wil blijven noemen kan hij niet anders dan de eer aan zichzelf houden en vertrekken (of nog beter: zich laten ontslaan). Nu is hij een 'dweil'. Vergeet ook niet dat Coucke een zakenman is. Als morgen sjeik El Zandbak hem 20% meer geeft dan hij erin geïnvesteerd heeft, is de boel morgenavond verkocht. Kompany is nu de baas en Verschueren is zijn ja-knikkertje die enkel uit is op het persoonlijk aanzien en geldgewin.

 • Yvan Walleyn

  Wat gaan ze nu weer gaan uitleggen? Halveer die gasten hun rijkelijk loon even als straf en geen dikke auto (sorry) ze zullen misschien wakker worden. Het gaat veel te gemakkelijk voor die speelerkes.