Anderlecht breekt verbintenis met Francis Amuzu open, flankaanvaller blijft tot 2024 bij paars-wit

Francis Amuzu verlengde zijn contract bij Anderlecht.
Photo News Francis Amuzu verlengde zijn contract bij Anderlecht.
In youth we trust. Anderlecht heeft zijn slogan opnieuw in de praktijk omgezet. Francis Amuzu heeft zijn contract bij de recordkampioen verlengd tot 2024. Eerder brak paars-wit ook al de verbintenissen van Kana en Sardella open.

Het festival der contractverlengingen gaat gewoon door. Na Sardella en Kana blijft nu ook Francis Amuzu (20) langer bij Anderlecht. Hij tekende tot 2024. Paars-wit hoopt dat Amuzu dit seizoen helemaal ontploft, met eindelijk ook goeie statistieken. Ondanks de deal met Amuzu blijft het wel de bedoeling om een extra flankaanvaller aan te trekken. Zoals eerder deze week geschreven nadert de recordkampioen ook een akkoord met Antoine Colassin (19), Anderlecht ziet in de youngster een potentiële eerste spits. Colassin mag dan ook opslag verwachten.

Photo News3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jean pierre Tibermont

    RSCA is met een straat voorsprong de ideale ploeg voor de eigen jeugd !

  • Albert de Lovendeghem

    De enige Belgische club met een duidelijke toekomstvisie. Eigen talenten opleiden en kansen geven. Niet gemakkelijk voor diegenen zonder geduld en voor snel geldgewin. Maar op termijn altijd succesvol.

  • Ronny Popelier

    Bewijst nog maar eens dat een goede jeugdwerking altijd loont voor een ploeg. En de jonge talenten als Amuzu de kansen heeft zich volledig te kunnen ontwikkelen naar de Top. Proficiat RSCA, Proficiat Amuzu zeer wijze en goede beslissing.