Ajax opnieuw gecharmeerd door Van Crombrugge

Hendrik Van Crombrugge.
BELGA Hendrik Van Crombrugge.
De kans dat André Onana ook volgend seizoen nog doelman is van Ajax is bijzonder klein. De grootste clubs – lees: Barcelona, PSG – denken aan de Kameroener. Mocht hij deze zomer effectief vertrekken, dan is Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge (26) een mogelijke opvolger. 

Een verrassing is dat niet, Van Crombrugge kon in 2017 al naar Ajax, toen als tweede doelman. Dat ze in hem nu een waardige opvolger van Onana zien, verandert de zaken misschien wel. Ajax scout Van Crombrugge al maanden intensief en is overtuigd van zijn kwaliteiten. Van Crombrugge van zijn kant voelt zich goed bij Anderlecht, waar hij nog een contract heeft tot 2023, maar zal misschien geen tweede keer nee zeggen tegen de Nederlandse topclub.

Ook vanuit de Franse Ligue 1 wordt er aan Van Crombrugges mouw getrokken, maar voor Anderlecht is een vertrek van de doelman deze winter absoluut onbespreekbaar, dat bevestigde Michael Verscheuren aan de entourage van de doelman. Ook Van Crombrugge zelf benadrukt dat hij niet in het project van Anderlecht is gestapt om deze winter al weer te vertrekken.

Hendrik Van Crombrugge.
Photo News Hendrik Van Crombrugge.64 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Van der Weeën

  Laat dat nu juist het verschil zijn,anderlecht heeft een goeie doelman,Club heeft volledige goeie ploeg. Moest ik hem zijn ik zou vertrekken.

 • Berry Colijn

  Guy Bekaert. Hij zou passen bij een echte top club, maar dan spreek ik niet over Ajax!!!!!!! Hahahaha. Welke club dan, Gent!!!!!

 • johan aerts

  Punten pakker. Zulke keepers slagen overal.

 • Peter Berg

  Doen zoals Ajax het altijd doet: vanaf 50 miljoen kunnen we praten...

 • Jeroen Dekop

  Alles hangt af van de prijs die men wilt betalen en zijn salaris de rest is zeever.