Exclusief voor abonnees

“Voor 550.000 euro en een goede sfeer”: onze RSCA-watcher snapt waarom Anderlecht concurrent ‘versterkt’

Photo News

Sms’je gisteren: “Misschien dat ze nu stilaan in gang kunnen schieten.” Waarna alle gecontacteerde makelaars vertelden: “Niks gehoord van Anderlecht.” U begrijpt: het kan vriezen, het kan dooien. Maar er is nu tenminste wat speelmarge voor RSCA op de transfermarkt in aantocht. En aangezien er nog wel iets bij kan... Ziedaar de eerste reden waarom Anderlecht Thomas ­Didillon laat gaan. Geld. 550.000 euro.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • francis davis

  ze hadden hem een mega boete moeten geven omdat hij niet wilde trainen ! wat voor verwende nedten zijn dat zeg !

 • Marc LInden

  voetbal is niet rendabel tenzij er zeer grote reclamecontracten aanhangen. waarom zou je fcknudde sponseren als je dat ook kan voor toppers? wat is in België een mooie reeks wel 1B wisselend verloop, elke week topmatch. Dat heb je niet in 1A. traag, flauw, oneerlijk/corrupt. Ieder blinde heeftpenalty gezien voor cercle tegen Rsca, maar de belangen zijn anders. Spelers wegkopen in een lopende competitie is vervalsing

 • Walter Corneel

  550.000€ man man man wie betaald dat toch niet de sponsors zeker

 • Rudy Jacobs

  Gewoon vleeshandel, en geld

 • frank veus

  Hoe het kan draaien . Vroeger verzwakten ze alle ploegen met spelers daar weg te halen nu moeten ze die versterken doordat er geen geld is .