Ga naar de mobiele website
^ Top

"Sofiane Hanni onzeker voor topper tegen Club Brugge"

Hanni is onzeker voor de topper tegen Club-Brugge
Getty Images Hanni is onzeker voor de topper tegen Club-Brugge
Anderlecht-kapitein Sofiane Hanni is licht geblesseerd en onzeker voor de topper van zondag op de vierde speeldag in play-off 1 tegen Club Brugge. Dat heeft paars-wit laten weten op de clubwebsite.

De Algerijnse smaakmaker van Anderlecht was gisteren nog goed voor een knappe prestatie én een doelpunt tegen Manchester United. Hanni werd in dat duel na 64 minuten vervangen door Nicolae Stanciu. Na afloop van de partij liet coach René Weiler optekenen dat Hanni een lichte blessure had, meer uitleg wilde de Zwitser daar niet over geven.

Anderlecht kan tegen Club sowieso nog geen beroep doen op Andy Najar, de Hondurees is nog steeds herstellende van zijn spierblessure. Voorts valt het af te wachten in welke mate de Brusselaars de zware Europa League-wedstrijd op Old Trafford verteren. De selectie van Weiler moest er pas na verlengingen buigen voor de Mancunians (2-1) en kon zich net niet plaatsen voor de halve finales.

Anderlecht kan Club zondag (18u, Constant Vanden Stockstadion) een fikse dreun verkopen in de titelstrijd. Bij winst van de thuisploeg loopt Anderlecht negen punten uit en mogen de West-Vlamingen een kruis maken over hun titelambities. De statistieken spreken alvast in het voordeel van de recordkampioen, die in eigen huis al negentien jaar niet meer verloor van Club.

Hanni scoorde gisteren nog tegen Manchester United in de Europa League kwartfinale
Photo News Hanni scoorde gisteren nog tegen Manchester United in de Europa League kwartfinale
Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jo Sloeber

  Altijd maar bla bla de bond hier en daar en vorig seizoen als die boeren kampioen waren dan was er geen vuiltje aan de lucht. Maar ja zagen dat is ook een kunst.

 • Georges Vande Velde

  Wat komen ze nu vertellen. De bond zal het wel oplossen. Resultaat is op voorhand gekent!

 • Anti Nva

  Zever,zondag staat die gewoon in de basis.

 • jan jan

  Platte mannen zijn het tegenwoordig allemaal! Als ze een pijntje hebbe kunne ze niet meer sjotte

Gesponsord

Meld een bug