‘Persona non grata’ Mogi Bayat maakt zijn rentree op Anderlecht

Photo News

Nadat hij vorige maand ook al de Waalse derby tussen Charleroi en Standard op Mambourg bijwoonde, maakte Mogi Bayat na het voetbalschandaal vanavond opnieuw kennis met een van zijn natuurlijke habitats: het Constant Vanden Stock-stadion. Het was een opvallend goedgeluimde Bayat, die naast de gekwetste Franse middenvelder Adrien Trebel -een van zijn cliënten die altijd de steun aan Bayat is blijven betuigen- Anderlecht tegen Eupen volgde. 

Photo News

Bayat is door de Anderlecht-top na het voetbalschandaal dan wel uitgeroepen tot ‘persona non grata’ binnen de club, dat belette hem niet om vanavond de wedstrijd bij te wonen als was er van een ‘Operatie Propere Handen’ nooit sprake geweest. Een knuffel hier, een handdruk daar: leuk weerzien met de vrienden. Bayat is vrijgelaten onder voorwaarden in de fraudezaak in het Belgische voetbal. De broer van Charleroi-baas Mehdi onderhield vooral goeie relaties met Herman Van Holsbeeck, vorig seizoen aan de kant gezet in het Astridpark. Naast Trebel heeft Bayat ook onder andere Sven Kums in zijn portefeuille.

Photo News
Photo News
BELGA
Photo News
BELGA18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mie Van Gestel

  Gaston,heeft de zaakwaarnemer van Anderlecht ook niet in den bak gezeten?Ik dacht van wel,en nog wel een beetje langer hé.

 • Frederik Naert

  Trebel daalt wel in mijn achting moet ik zeggen. Niet verstandig van hem om zo ostentatief naast Bayat plaats te nemen en hem te verdedigen. Toont aan hoe corrupt dat wereldje wel niet is.

 • Gaston FOUBERT

  Als de VAR eerlijk was geweest werd clubke vorig jaar geen kampioen door de hand van Vormerke. Wie heeft er in den bak gezeten, was dat de trainer van clubke niet? En met welke makelaar deed clubke zaken, is die al vrij gekomen? Serieus boerkes, kuis uwen eigen stal eens uit.

 • Jos Van nuffelen

  gert (Lans) Peeters, mislukte zakenman??? zou zijn vermogen eens naast het uwe willen zetten om te zien wie mislukt is in het leven.

 • Dirk Loockx

  Het is wel heel veelzeggend van spelers en top clubs dat ze Bayat nog tolereren. Samen corrupt. Voor geld danst de beer.