Exclusief voor abonnees


Onze columnist over ontslag Zetterberg: “Dit zal Van Eetvelt achtervolgen tot zijn laatste dag op Neerpede”

Photonews
Photonews Photonews

RSC Anderlecht zet de ­slagers­traditie voort. Nu was het de beurt aan Pär Zetterberg om geliquideerd te worden. En – o godverdomse schande – met de coronacrisis als alibi. ­Terwijl de hele bevolking kreunt en kermt onder het virus slaat Anderlecht er een slaatje uit om een duurdere medewerker te ­ontslaan. Hoeveel instituut ben je dan nog?

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • karl van dyck

  Als men ziet welke personen er allemaal moeten vertrekken en welke er moeten verdwijnen. Het is allemaal voor een groter doel. Kompany probeert er een klein Man. City van te maken. Er gaat een tijd komen dat de landskampioen al bekend is voor de competitie begonnen is. Dat de voorzitters al een akkoord hebben en dat de matchen op zich gewoon dienen voor amusementswaarde en de laatste centen uit supporters hun zakken te halen.

 • Jan De Korte

  Tenzij Anderlecht volgend seizoen onmiddellijk goed speelt. supporters and hebben een heel kort geheugen.

 • Max Hilman

  Het kan mij geen bal schelen wat anderlecht doet maar moest ik ondernemer zijn en een werknemer zit daar alleen te zitten om de schone schijn geef ik hem direct zijn ontslag Zetterberg of niet. Wat natuurlijk niet goed praat dat ze die eerst aanwerven natuurlijk om ik weet niet welke functie.

 • Tim D'hondt

  Voor Coucke is dit gewoon gelijk een fabriek of zaak die overgenomen is,en te veel kosten of te weinig winst is snoeien in de kosten —> “personeel” is altijd de grootste kost ( plus meneer zetterberg zal ooit wel eens te Coucke zijn kar gereden hebben ). Eindconclusie is gewoon dat hij dat boeltje ooit met winst wil door verkopen niet meer of minder dan zijn pillenfabriek geweest

 • Natacha Verpoort

  Ze gaan en moeten regelrecht de dieperik in op die manier! En dan nog een licentie krijgen? Hoe verklaar je dit?