"Ik droom nog steeds van een grotere competitie": Najar over blessureleed, de 'crisis', Saelemakers, Trnava en de toekomst

Photo News
Man van vele oorlogen. Andy Najar (25) is intussen een ancien bij Anderlecht – sinds 2013 bij paars-wit. “Hier is altijd druk.” Over zijn blessures, de 'crisis' bij de Brusselaars, Alexis Saelemaekers, Trnava en zijn toekomst. "Ik droom nog steeds van een grotere competitie."

Over zijn blessures:

"Het was mentaal moeilijk. Mijn familie en de club hebben me goed geholpen. Na mijn operatie (aan de hamstrings, red.) een paar maanden geleden gaat het opnieuw beter. Die was noodzakelijk. Want ik trainde, speelde en viel geblesseerd uit - en dat drie keer na mekaar. (zucht) Niet fijn. Ik ben opnieuw helemaal fit. Ik had ook geen reactie na de match in Genk of na de training. Maar of ik elke wedstrijd ga kunnen spelen.... Het is een intense periode nu, de coach zal me - op mijn vraag - soms wat rust geven. Wees gerust: ze gaan me niet onder druk zetten om te spelen."

BELGA

Over de 'crisis':

"We moeten sterk zijn, als een team spelen én doorgaan. We zijn nog aan het leren om samen te spelen. Maar ik denk wel dat we genoeg kwaliteit hebben. Anderlecht is dit seizoen misschien niet de grootste titelfavoriet - Club Brugge, Racing Genk zijn dat meer -, maar we zijn wel Anderlecht. Een ploeg die altijd een prijs pakt."

Over Trnava:

"Ik ken hen eigenlijk niet goed. Het wordt een belangrijke match - dat weten we. Of de druk niet te groot wordt bij verlies? Op Anderlecht is er altijd druk. Daar maken we ons geen zorgen over."

Photo News

Over concurrent op rechts, Alexis Saelemaekers:

"Hij doet het uitstekend, is een goede speler. Hij lijkt een beetje op de jonge Najar, ja. Hij wordt volgens mij nog beter in de toekomst. Binnen een paar seizoenen kan hij zelfs in de nationale ploeg zitten."

Over zijn toekomst:

"Het is nog steeds mijn droom om te spelen in een grotere competitie en ik denk dat ik er ooit zal geraken. Maar je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik tekende tot slot een nieuw contract tot 2020. Die keuze was trouwens niet moeilijk voor mij."

Photo News



3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • frankie bressinck

    Ge zou blij mogen zijn dat je bij Anderlecht màg spelen! Want zoveel hebben ze aan u niet gehad hé jongen. Steeds gekwetst en verdedigend een ramp!

  • Peter Debrouwer

    bluuvn droomn

  • rudolf jacobs

    waarom erover dromen,zet je tv aan of ga naar een betere competitie kijken niemand houdt u toch tegen,spelen is wat anders ik denk dat je te plat bent daarvoor,anderslecht is toch het hoogste dat jij kan bereiken mijn gedacht de jup league hahaha