"Hopelijk heeft Coucke een annulatieverzekering": Twitter is genadeloos voor paars-wit

Photo News
Een snertvertoning. Alweer. Ook op Stayen ging Anderlecht roemloos onderuit. Niet vreemd dus dat Twitter ontplofte toen de recordkampioen een zoveelste catastrofe onderging. Een bloemlezing.  38 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Staf Poccens

  Je mag nog zoooo groot geweest zijn, geen supporters is geen succes!

 • Eric Severijns

  Veel hebben nu plezier, ik heb al veel ploegen weten komen, steeds bleef er maar 1 over, RSCA. Velen hebben afgunst, dat zegt alles over deze personen.

 • Thierry Neyrinck

  Anderlecht had vroeger altijd de beste spelers die van andere clubs weggekocht ... Daarom had een andere voetbalclub geen kans het jaar erop nog goed te presteren ... Daarom had Anderlecht altijd de kans voor kampioen te spelen ...en ja ook de scheidsrechter om te komen ... Door zoveel penalty's te krijgen ... Maar eens komt daar ook een einde aan ...

 • Gaston FOUBERT

  vanhecke roger, maar nee jong, ze zullen de rest van de competitie omkopen zoals clubke dat gedaan heeft in de jaren 80 om niet te degraderen.

 • Dany De Pot

  Laat die ander ploegskes maar lachen. RSCA heeft geen 25 of 10 jaar nodig om nog eens kampioen te worden. Ik lach mij al 8 jaar een kriek met het feit dat dat ploegske genaamd ‘les rouches’ zit te bleiten voor een titel! Purple heart forever, COYM.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00