Exclusief voor abonnees

"Hij is waar hij wil zijn": waarom de comeback van Vanden Borre zelfs bij een mislukking niet voor niks is geweest

Anthony Vanden Borre.
BELGA Anthony Vanden Borre.
Wordt Anthony Vanden Borre (32) nog echt voetballer? Niemand op Anderlecht die pretendeert het antwoord te kennen, want “met Anthony weet je nooit”. Achtergrond bij een comeback die zelfs bij een mislukking niet voor niks is geweest.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • John Dupont

  Hij is een talent een smaakmaker heeft de lachers op zijn hand. Hij wordt niet kapot geschreven en een maat is alles voor hem. Komt goed hoe dan ook

 • Jean Emare

  De mensen die kritiek hebben op zijn voetbalkwaliteiten.. Mogen eens terugkijken in de tijd (bvb. België-Spanje). Prima voetballer als het koppeke meewil. Jaren van verstand.. Het kan.

 • Guido VERCAUTEREN

  Na Gerets de beste rechtsback van België ! Kan nog mee in onze competitie,veel beter loopt hier niet rond.

 • Davy Loos

  Als ik dit lees, stel ik mij toch heel grote vragen bij het niveau van het nieuwe bestuur. Ik ben lang fan geweest van Anthony, maar mijn kind onder zijn hoede plaatsen op het veld? Nee, dat is een serieuze brug te ver.

 • PHILIPPUS DE GEEST

  Voor de Europese matchen ? Welke?