Ga naar de mobiele website
^ Top

"Club in beroep tegen zege Anderlecht"

Club-aanvoerder Carl Hoefkens heeft zich met zijn tweet van vorige week na afloop van Club-Gent niet bepaald populair gemaakt in het Anderlecht-kamp. Na de zege op Jan Breydel zag de Anderlecht-entourage haar kans schoon om Hoefkens lik op stuk te geven. "Hoefkens in beroep tegen overwinning", twittert David Steegen, perschef van paars-wit.

De overwinning in het hol van de leeuw heeft voor extase gezorgd bij Anderlecht. Het was ook het geknipte moment om te reageren na Hoefkens' provocatie na de winst tegen AA Gent. Een half uur na het laatste fluitsignaal stuurde perschef David Steegen deze tweet de wereld in: "Hoefkens in beroep tegen overwinning. #WeAreChampions".

De rechtsback van blauw-zwart had vorige week iets gelijkaardigs getwitterd na de Brugse thuiszege tegen Gent. Door die zege naderde Club tot op één punt van paars-wit. "Ik hoor dat Anderlecht in beroep gaat tegen onze zege", luidde het toen. Een sneer naar het beroep van de Brusselaars in de zaak-Wasilewski.

Romelu Lukaku mengde zich eveneens in het debat. Enkele minuten na Steegen plaatste de Chelsea-spits deze tweet: "Hahaha, Club een jaartje meer zonder kampioenschap. Al die maatregelen voor niets... En ik heb gehoord dat Club in beroep gaat."

Photo News
BELGA
Meer over


Gesponsord

Meld een bug