Exclusief voor abonnees

“Alsof Kompany er nooit is geweest”: onze watcher ziet dat Anderlecht play-off 1 niet verliest, wel zijn identiteit

Kompany voor de match tegen Kompany in het Lotto Park.
VTM NIEUWS Kompany voor de match tegen Kompany in het Lotto Park.
Gelijkspelen tegen KV Kortrijk: kan gebeuren. De manier waarop niet. In de zoektocht naar punten dreigt Anderlecht opnieuw zijn ­identiteit te verliezen. Zelfs áls paars-wit er nog in slaagt play-off 1 te halen: op deze manier zit echt niemand daar te wachten op de ­recordkampioen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Loockx

  Het spel van Anderlecht gaat gewoon veel te traag. Sambi mag dan wel talent hebben maar speelt 75% van zijn passes lateraal of achteruit. En als ze al is over de middellijn komen, beginnen ze gaan te lopen met de bal aan de voet. Amper een degelijke voorzet in 90 minuten. Zit er talent ? Ja maar toch ook licht overroepen. Ik ben fan van Verschaeren maar hij maakt ook niks meer klaar. Conclusie : als je deze ploeg weegt, is ze 1e klasse waardig maar ongeveer rond de 10e plaats.

 • Willy Devroey

  Vercauteren kan misschien best zijn spelers de video van de 5 mooiste goals van dit weekend tonen. Kunnen ze zien wat je moet doen om te scoren.

 • marc germeau

  Hadden ze gewoon Vercauteren als nieuwe T1 aangeworven in juni, zonder Kompany en zijn achterlijke plannen, dan had Coucke zich bergen geld, moeite en zorgen bespaard

 • lucien luyten

  Eindelijk een journalist die de waarheid zegt....

 • Frederik Naert

  Ik vraag mij af waarom Vercauteren Saelemakers op de 10(centraal op het middenveld) zet. Dat is toch zijn plaats niet? Waarom zet hij Vlap daar niet en Saelemakers rechts op het middenveld of zelfs rechtsback heeft hij ook nog gespeeld? Dan zou Luckassen weer centraal achteraan kunnen staan naast Cobbaut en Dewaele links achter. Rechteraanvaller kan Saelemakers ook nog staan maar Verschaeren staat daar momenteel. Er zijn duidelijk te weinig aanvallende impulsen momenteel.