Exclusief voor abonnees

Analist Mo Messoudi blikt vooruit op deel twee van 1B: “Het enthousiasme op het Kiel is wat weg”

BELGA
Eén week na de ontknoping van de eerste periode begint men in 1B alweer aan periode twee. Analist en kenner van de reeks Mo Messoudi blikt met ons vooruit, vanzelfsprekend met één oog op ‘zijn’ Beerschot. “Het enthousiasme op het Kiel is wat weg.”

OH Leuven pakte de eerste periodetitel. Vind je hen een terechte winnaar?

Messoudi: “Alles bij mekaar wel. Persoonlijk vond ik dat Westerlo beter voetbal speelde. Die hebben de positieve lijn van de voorbije play-off 2 doorgezet. Virton en Union zag ik iets minder aan het werk, maar wat ik zag, kon me bekoren. Tegelijk is het zo dat Leuven het meest regelmatig voor de dag kwam. Met jongens als Van Hyfte, Mercier, Maertens en Schuermans hebben ze heel veel ervaring in 1B in huis en dat telt door. Hun spits Henry, vorig jaar nog bij Tubeke, is ook een hele goeie. OHL is gewoon een erg secure en zakelijke ploeg die een resultaat kan vasthouden.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien VMarke

  Alle vuile streken hebben ze uit de kast gehaald omdat ze niet konden wat KV Mechelen op puur sportieve manier hebben gerealiseerd. Eindeloos veel energie en geld hebben ze gestoken om Mechelen kapot te pesten. Tot een schwalbe penalty in de testmatch versierd, eraan toe "Karma is a bitch" sprak wijze trainer van KVM toen het moment gepast was..

 • Rudy Jacobs

  mooi nu nog wat dieper wegzakken zou heel mooi zijn,dit krijg je dan als je andere het licht in de ogen niet gunt ,ik kan er alleen maar mee lachen

 • bart Meutermans

  Tja, het kunstmatig gedrocht zit alweer aan zijn limieten. Het ging - op een niet zo sportieve manier - de voorbije jaren heel gemakkelijk in de lagere reeksen. En nu zitten ze in de problemen door hun hoogheidswaanzin. Spelers aantrekken voor 1A (want daar gingen ze zeker staan dit jaar) en nu in de problemen. En dan janken dat ze 4 internationals moeten missen? Tja ... Koop ze dan niet.