Advocaat Dirk Huyck: “Hij pleit schuldig voor het niet-melden van omkoping. Dát is intellectueel eerlijk zijn”

De ontknoping in de matchfixingzaak rond KV Mechelen en Waasland-Beveren nadert. Vandaag kregen beide clubs hun laatste woord, nadat tussenkomende partijen en makelaars gisteren hun slotrede hielden. Hieronder herbeleeft u de zitting van vandaag, het relaas van gisteren leest u HIER.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patricio Murphy

  Wim Gillemot....ik wel! Of ben je vergeten dat Beerschot X jaren geleden op vermoedens is veroordeeld ? In deze Kvm/Wb zaak,gaat het zeker niet om vermoedens, dus als Beerschot (niet Wilrijk zeveraars) promoveert dan gaan wij, de Mauve en wit, stevig vieren! Wees daar maar zeker van!

 • jean pierre Tibermont

  Bij KVM hebben ze nog altijd begrepen dat wie zijn gat verbrand op de blaren moet zitten !

 • Bart Huysmans

  Vraagje aan de WB supporters, vonden jullie het terecht om te degraderen op vermoedens in 1981? Nee, dus waarom zou het nu wel terecht zijn? Mechelen verdiend de promotie, zij waren de beste, net zoals ze vorig jaar de degradatie verdienden, toen waren ze de slechtste. Malinwa forever!!!

 • Willy Rooselaers

  Er zijn wel al clubs veroordeeld op basis van vermoedens waarom moet het nu anders zijn

 • rik cappelle

  Een voorzitter die niet op de hoogte is van "meldingsplicht" bij matchfixing ??????? Maak dat de kat wijs hé.