Vanhaezebrouck: "Hier even van genieten"

PHOTO_NEWS

Coach Hein Vanhaezebrouck was na de 4-1-zege van zijn ploeg tegen Club Brugge uiteraard een tevreden man. Al bleef HVH zoals altijd bijzonder nuchter. "Het is een overwinning. Of het nu 4-1 of 1-0 is. Het zijn drie punten en daar is het hem om te doen. We hebben 20 punten na 10 wedstrijden, dat is zeker niet slecht", zei de trainer van de Buffalo's aan Play Sports.

"We hadden voor de pauze het meeste balbezit, maar deden daar veel te weinig mee. We maakten het Club Brugge veel te makkelijk door met lange ballen te werken en brachten veel te weinig voetbal. De tweede helft was stukken beter. Ze hebben de bal bijna niet meer gehad, tot we een veilige bonus hadden."

Over de glansprestatie van Kums? Hij geeft al jaren zijn visitekaartje af. Maar we mogen hier gerust even van genieten. Er zijn een aantal spelers die met de nationale ploeg vertrekken. Met de andere jongens gaan we het rustig aan doen. En dan zijn er nog spelers die tot nog toe weinig hebben gevoetbald. Met hen gaan we heel hard werken."