Exclusief voor abonnees

Onze AA Gent-watcher looft Buffalo’s voor knappe Europese campagne: “Al blijft het gevoel hangen dat er tegen Roma méér in zat”

Photo News
Na veertien Europese duels mag AA Gent zich helemaal op de competitie richten. De Buffalo’s lieten AS Roma kreunen, maar kraken deden de Romeinen niet.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • luc teirlynck

  Ref speelt grote rol in deze match tijd winnen , zonder te bestraffen alle betwistbare overtredingen in ons nadeel , geen var bij penalty op de poitre enz... maar niet fcb toont aansluiting met Europese top maar wel AAGent trots op onze mooie club en zijn prestaties de laatste jaren

 • Michael Steyaert

  In ieder geval heeft AS Roma mooi aangetoond dat ze de techniek om de schoonheid uit een wedstrijd te halen perfect beheersen. Dit samen met een scheidsrechter die duidelijk niet thuishoort op het veld heeft ongetwijfeld voor frustraties gezorgd bij de spelers van Gent.

 • Peter De Sadeleir

  Gent ondanks twee maal betere ploeg uitgeschakeld, ok dit kan gebeuren maar de scheidsrechter was sterk ondermaats om internationale wedstrijd te leiden.