Nog een vertrekker bij AA Gent: Milicevic ruilt Buffalo's voor Metz

Photo News
Het afscheid was voorzien. Danijel Milicevic verlaat na vier prachtige jaren AA Gent. De Bosnische stilist, die morgen zijn 32ste verjaardag viert, trekt naar FC Metz – de laatste in de Franse Ligue 1. Beide clubs bereikten al een akkoord, ’t is enkel nog wachten tot de laatste details tussen Metz en Milicevic geregeld zijn – een kwestie van tijd.

“Misschien is de tijd rijp om te vertrekken”, sprak de middenvelder eind vorige maand nog, in de aanloop naar de topper tegen Anderlecht. Zijn 200ste wedstrijd in de Jupiler Pro League blijkt nu ook zijn laatste voor AA Gent. Milicevic moet Metz behoeden van de degradatie – met 11 punten uit 19 wedstrijden staat het schijnbaar hopeloos laatste. Een uitdaging voor ‘Mili’, die in datzelfde interview nog liet verstaan dat hij zich “te jong voelde om de komende drie jaar op de bank te zitten, niets te doen en telkens tien minuten in te vallen. Ik kan een ploeg iets bijbrengen.” FC Metz dus.

BELGA

Net als in het dossier-Saief speelt makelaar Mogi Bayat overigens ook in deze onderhandelingen een grote rol. Met andere woorden: de transfermarkt is nog maar pas open, of Bayat heeft al zes transfers verwezenlijkt:

 Damien Marcq van AA Gent naar Zulte Waregem

Hamdi Harbaoui van Anderlecht naar Zulte Waregem

Clément Tainmont van Charleroi naar KV Mechelen

Krépin Diatta van Sarsborg (Noo) naar Club Brugge

Kenny Saief van AA Gent naar Anderlecht

Danijel Milicevic van AA Gent naar FC Metz

Photo News
belga17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • frankie bressinck

  Millicevic daar is het beste ook af, Mitrovic afgekeurd, Pedersen is ook te weinig, nog iets gehoord van Coulibaly?, het grote talent Tabeku weet je het nog? Op Standard scoorde hij, die speelt nu in 2de klasse, Verdediger Nielsen waar is die heen? Zo kunnen we nog wat doorgaan met mislukte overgangen van AAGent!

 • Wouter Van de Walle

  Guido Beeckman, nu nog leren schrijven woehaha..haha. Kleuterke. Nu on topic, Mili heeft onze mooie jaren bezorgd maar net zoals Saief toch al 2 seizoenen heel wat minder dan in de beste jaren dus grote verliezen zijn het niet. En als ge voor Mitrovic 3,7 miljoen krijgt moet ge zeker niet twijfelen ;)

 • didier de coster

  onze hein zal nu nog jagen op foket en misschien dejaegere en dan zijn we rond zeker , sels, boeckx, kums, saief zitten daar al , misschien depoitre, alé den agéé in brussel , wat een circus en ik word naar niet goed van als echte buffalo

 • Robert VAN LAERE

  Niet goed snik in Gent : weinig tegengoals en om er meer tegen te krijgen maken zij het hart van hun verdediging kapot door Mitrovic te laten vertrekken, en ook Saief die een waardeloze Simon kon vervangen !

 • geoffroy maes

  Jongens toch wat zitten jullie altijd te zagen over club Brugge supporters De buffalo's denken echt het voetbal uitgevonden te hebben en ocharme jullie zijn echt niet meer dan een 1 dags vlieg jullie kaars is nu terug heel snel aan het uit doven