Ga naar de mobiele website
^ Top

Na lang crisisberaad: Hein nog op post, business as usual op training

RV

Iets voor zijn spelers deze ochtend omstreeks 8.45 uur terneergeslagen op het oefencomplex arriveerden voor een uitlooptraining, was Hein Vanhaezebrouck er al. In tijden van crisis brengt de coach van AA Gent nóg meer tijd door op de club. 't Is zijn manier om uit de malaise te proberen geraken. Vanhaezebrouck moet vanaf vandaag zijn spelersgroep opnieuw zien op te lappen, na een nieuwe tik - de zoveelste al dit seizoen.  

Met andere woorden: het crisisberaad dat zondagavond in de Ghelamco Arena plaatsvond - voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie verlieten het stadion pas rond 22.30 uur, zonder commentaar te geven - , bracht nog geen beslissing met zich mee. Hein Vanhaezebrouck blijft dus voorlopig gewoon op post, ondanks de 3 op 18 en de Europese uitschakeling. Al staat zijn positie binnen de club meer dan ooit ter discussie.

Maar voorlopig dus 'business as usual' bij de Buffalo's...

Thomas Foket.
photo_news Thomas Foket.
Stefan Mitrovic.
photo_news Stefan Mitrovic.
Danijel Milicevic.
photo_news Danijel Milicevic.
Yuya Kubo
photo_news Yuya Kubo
Brecht Dejaegere
photo_news Brecht Dejaegere3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • bernard dumont

    gent zal er wel uitgeraken, talent genoeg maar zitten nu waar de klappen vallen, hebben pech en misschien een beetje scorend vermogen.

  • Ken Bro

    Komt wel allemaal goed. Elke ploeg heeft wel eens een crisis. Liever nu dan opt einde van het seizoen. Komaan buffalootjes laat ze maar lachen

  • ETIENNE LAUWEREYS

    De dikke nekken van spelers rijden allemaal met dikke bakken geef ze kleiner kontrakten en betaal ze per behaalde punten. Indien Hein zondag in Oostende moest verliezen denk ok dat hij kan opstappen.

Meld een bug