Exclusief voor abonnees

Michel Louwagie scherpt ambities van AA Gent aan voor duel tegen Viitorul: “We hebben een ploeg voor de groepsfase"

Michel Louwagie.
Michel Louwagie.
Pas een week geleden kreeg AA Gent zekerheid over Europees voetbal, maar nu Viitorul voor de deur staat, scherpt ­algemeen manager ­Michel Louwagie (63) de ambities aan. “De groepsfase is ons doel.” 

Michel Louwagie is begonnen aan zijn 31ste seizoen als manager van de Buffalo’s. Een schat aan ervaring, die hem en de club flink van pas kwam om nog voor de start van de Europa League en de competitie een team samen te ­stellen dat klaar is voor de strijd. “Ik wil er wel meteen bij zeggen dat de ­voor­zitter de voorbije weken ook héél erg ­actief is geweest om tot deze ploeg te ­komen”, zegt Louwagie. “Ook sportief manager Peter Verbeke en zijn team hebben héél hard gewerkt. Deze ploeg is het resultaat van goed teamwerk.” 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • luc teirlynck

  Collewaert ziet ze vliegen mijn gedacht

 • james vroman

  ambities ? schande dat die Europees mogen ..0.0 verdienste aan hun ticket ...waarschijnlijk geregeld onder tafel ...en een degradatie van po2 finale ...

 • Peeters Freddy

  Dat vertelde Louwagie vorig jaar ook en het resultaat was dat ze niets hebben, geen beker en geen Europees voetbal. De kakkers waren zo fair om niet in beroep te gaan tegen de uitspraak van het BAS.

 • Collewaert Theo

  Dat ze eerst proberen om PO1 te hale, dat zal al moeilijk genoeg zijn. Gent is nog steeds geen Anderlecht, Club, Standard , Genk of Charleroi.

 • didier de coster

  rustig michel , rustig kerel , remember vorig seizoen ; aagentfan