Exclusief voor abonnees

Louwagie wil enkel vrede nemen met een Europese plaats: “Een club als Gent moet bij de eerste vier eindigen”

Michel Louwagie, hier op een archiefbeeld.
PN Michel Louwagie, hier op een archiefbeeld.
De beker is een ander verhaal, Michel Louwagie wil ook in de competitie op een Europese plaats eindigen met AA Gent. Dat is de club aan zijn status verplicht, vindt de algemeen manager van de Buffalo’s.

Michel Louwagie laat geen ruimte voor twijfel: AA Gent moet zondag ‘volle bak’ aan de play-offs beginnen op het veld van Club Brugge. «Je weet nooit of je de beker gaat winnen en of je zo Europees voetbal gaat afdwingen», vindt de algemeen manager van AA Gent. «We hebben de mogelijkheid om ook via de play-offs Europa in te gaan, daarom moeten we de eerste wedstrijden met de grootste focus en de grootste concentratie aanpakken. Na vier, vijf wedstrijden zullen we zien welke mogelijkheden er zijn. Maar ons doel is natúúrlijk om Europees voetbal af te dwingen.»

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Natacha Verpoort

    Laatste plaats en verlies in de beker zouden op z'n plaats staan na die SMERIGE overtredingen van Vadis om een andere speler te provoceren!

  • jan vandaele

    Hopelijk verliezen ze de beker,zijn onterecht finalist geworden door 2 geschorste spelers op te stellen !!!