Louwagie: "Volgende keer benjisprong op kosten van HLN? Neen bedankt!"

Michel Louwagie komt belofte na en duikt in de Leie

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Belofte maakt schuld: AA Gent-manager Michel­­ Louwagie is vanmiddag aan het gemeentehuis van Sint-Martens-Latem in de Leie gesprongen. De belangstelling van fans en pers was groot. "De volgende keer dat ik naar Extra Time ga, maak ik geen beloftes meer", knipoogde Louwagie na de frisse duik. Onze videoman wierp de manager van de titelverdediger dan maar het volgende voorstel voor de natte voeten:  "Volgende keer een benjisprong op kosten van HLN?" -'Neen bedankt!", lachte Louwagie ook dat voorstel weg. "Ik ga echt opletten wat ik zeg."

De ex-zwemmer en voorzitter van de Belgische zwemfederatie had voor aanvang van play-off I in Extra Time laten optekenen dat hij bij een (eerste) Gentse landstitel een frisse duik zou nemen. Zo geschiedde en Louwagie hield woord. De manager werd deze namiddag in een bootje aangevoerd, waarna hij onder begeleiding van enkele duikers in het water wipte en enkele meters zwom.

Louwagie kwam enkele dagen geleden op de website van AA Gent nog eens terug op zijn weddenschap. "Op een onbewaakt moment in Extra Time stelde men mij die vraag. Je moet in een seconde beslissen en gezien mijn achtergrond in het zwemmen kan je zoiets natuurlijk niet weigeren. Ik wil het wel 'low profile' houden. Veel show ga ik niet verkopen. Ik ga gewoon tonen dat ik nog een beetje kan zwemmen."

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
BELGA
BELGA
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS