Ljubijankic trekt naar Japan

PHOTO_NEWS
Exodus bij AA Gent. Na Smolders, Coulibaly, Jorgensen en El Ghanassy heeft nu ook Zlatan Ljubijankic zijn transfer beet. De Sloveense aanvaller tekende een contract van 2,5 jaar bij het Japanse Omiya Ardija.

Zlatan Ljubijankic wist al geruime tijd dat het Japanse Omiya Ardija interesse in hem had, maar wachtte eerst de onderhandelingen op clubniveau af. Toen Gent het gisterenavond eens geraakte met de Japanners zette hij eveneens zijn handtekening onder een contract van 2,5 jaar. Hoeveel de Japanners betaalden voor de Sloveen is niet bekend, maar Louwagie maakt zich sterk dat Ljubijankic met winst verkocht is. De Gentenaars krijgen dus meer dan 1 miljoen euro op hun rekening gestort.

De Sloveen was de duurste transfer in de geschiedenis van AA Gent. Hij speelde 4,5 seizoen voor de Buffalo's en wist 26 keer het doel te vinden Omiya Ardija staat momenteel veertiende in de Japanse J-League.

Twee transfers
Ondanks dat er al vijf basisspelers andere oorden hebben opgezocht, maakt Michel Louwagie zich niet druk. "Iedereen zegt dat we jonge, talentvolle spelers hebben. Wel die gaan hun kans krijgen."

Toch belooft Louwagie nog transfers. "We gaan ons ook nog versterken, hé. Zeker op twee plaatsen. De prioriteit ligt bij een verdedigende middenvelder. Maar we hebben nog anderhalve maand tijd. Er worden elke dag ongelooflijk goede spelers aangeboden. Daarnet zelfs nog een international."

Michel Louwagie: "We gaan ons ook nog versterken, hé. Zeker op twee plaatsen."
PHOTO_NEWS Michel Louwagie: "We gaan ons ook nog versterken, hé. Zeker op twee plaatsen."
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS