Laurent Depoitre op lijst van Tottenham

BELGA

De straffe prestaties van Laurent Depoitre (26) blijven niet onopgemerkt. Zo prijkt zijn naam op de lijst van Tottenham Hotspur. De club van Vertonghen, Alderweireld, Dembélé en Chadli stuurde de voorbije maanden geregeld een scout naar Gent om Depoitre te bestuderen. Die zag hoe de kersverse Rode Duivel scoorde in de galamatch tegen Bordeaux én in de Supercup tegen Club Brugge. Depoitre kreeg ook in de Champions League tegen Lyon een positief rapport.

"Het is mijn droom ooit in de Premier League te spelen", reageert Depoitre. "Aan mij om hard te blijven werken, progressie te boeken en op een dag dat niveau te halen. Maar op dit moment denk ik er nog niet te veel aan, want ik voel me goed bij Gent."

De landskampioen lijkt ook niet van plan Depoitre deze winter al te laten gaan. Algemeen manager Michel Louwagie wil enkel luisteren wanneer een club 20 miljoen euro legt voor één van zijn spelers. Bovendien staat Saido Berahino, de spits van West Brom, bovenaan het lijstje van Tottenham.Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00