Exclusief voor abonnees

Ivan De Witte ziet tekenen van beterschap bij AA Gent: “Nog geen 10 op 10, maar toch een 6"

Photo News
AA Gent haalt opgelucht adem na de kwalificatie tegen Rapid Wien. Niet in het minst voorzitter De Witte, die daags voor het o zo belangrijke duel met Rapid Wien de drastische beslissing van een trainerswissel nam. “Ik heb niet heel comfortabel naar de match gekeken, nee.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • oscar zwart

  het probleem met deze man is dat hij zich vooral op de achtergrond hoort te houden,wat in godsnaam is dat toch met al die of toch veel voorzitters van de Belgische clubs.speciaal deze toch.

 • Ronny Steyaert

  Ja mr. Boden maar AZ is wel stukken beter dan dat samenraapsel van Rapid Wenen dat op 15.09.2020 in Gent fusees afschoot en 1-2 's uitvoerde met 1 speler, den tweede was zijn kiekens gaan eten geven.

 • Leo Van Rillaer

  't Zal bij een zesje blijven.

 • guido van der smissen

  Gent heeft nood aan een duidelijke richting ,structuur op sportief vlak is een ploeg waar veel mogelijk is ,succes aan de nieuwe trainer staat dicht bij de spelers en dat is een onbetaalbare schatwaarde

 • pascal de haes

  Een kinderhand is vlug gevuld ... met meer geluk dan kunde door naar volgende ronde