Ivan De Witte strijkt met jeugdig enthousiasme in Spanje neer: “Nog één aanvaller erbij en ik geef ons 9 op 10"

Ivan De Witte.
BELGA Ivan De Witte.
Ivan De Witte werd gisterochtend in Spanje door de spelers en de trainersstaf van AA Gent verwelkomd als één van hen. Aan de rand van het oefenveld zagen we taferelen van mensen die samen uit zijn op succes.

Ivan De Witte is er 71, maar het enthousiasme waarmee de voorzitter van AA Gent gisterochtend neerstreek in Oliva, was jeugdig aanstekelijk. Een schouderklopje links, een gesprekje met een speler rechts: een voorzitter als deel van het team. “Ik ben om 4 uur opgestaan om even over te komen en de pols van de club te voelen”, vertelt De Witte. “Je spreekt over mijn leeftijd, maar dat vind ik een heel relatief begrip. Mensen nemen ook op latere leeftijden grote verantwoordelijkheden op. Winston Churchill was 66 toen hij nog een gigantische verantwoordelijkheid nam in de Tweede Wereldoorlog.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • luc teirlynck

    Laat ons de rug rechten Gentenaars na regen komt zonneschijn, Forza buffalo

  • Eddy Vervaet

    Gent is het aan zichzelf verplicht om PO1 te halen en de beker te winnen.Laat A’lecht maar gerust komen!

  • didier de coster

    mijn buikgevoel zegt gewoon dat aagent een goede speler heeft aangetrokken in onze voorheen erg zwakke voorlijn , met name sorloth , ik zou zeggen ; welkom anderlecht volgende week , écht welkom mannekes ; cobw

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00