Exclusief voor abonnees

INTERVIEW. Michel Louwagie & Ivan De Witte, de kapiteins van de Buffalo’s: “Club Brugge is een klasse apart, maar de rest zijn we toch stilletjes voorbij”

Michel Louwagie en Ivan De Witte.
Jan De Meuleneir/Photo News Michel Louwagie en Ivan De Witte.
“Zet ne keer niet onze leeftijd in het artikel.” Gezwind springen Ivan De Witte en Michel Louwagie op vraag van uw krant aan boord van de boot van restaurant Halifax, waar ze allebei kind aan huis zijn – de hapjes en de champagne waren voorzien. Het mocht wat feestelijk zijn – AA Gent bestormt de top. Een dubbelinterview over de rooskleurige financiële situatie, de drukke transferperiode, de hoge sportieve ambities, de BeNeLeague en de Pro League. “‘Cash is king’. En bij AA Gent zal er cash zijn.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wouter Van de Walle

  2 toppers!

 • Patrick Van Hallewijn

  Proficiat aan heel de ploeg van KAAGent voor het geleverde werk de laatste jaren. Met aan de top het sterke duo De Witte-Louwagie. Jullie hebben KAAGent terug op de voetbalkaart gebracht in België.Ghelamco 4 ever ! Buffalo 4 ever !

 • Roger Deprez

  Zo geweldig is het ook niet hoe lang is gelegen dat ze kampioen hebben gespeeld.

 • Marc Jansens

  Vorig jaar zijn de bobo's in de bekerfinale geklopt door een tweedeklasser,ook een feit.

 • Marc Bombaert

  Die mensen zitten toch met een serieus Brugge probleem !