Hoop voor Buffalo’s: Depoitre traint weer en geraakt mogelijk klaar voor AS Roma

Depoitre.
Photo News Depoitre.

AA Gent koestert goede hoop dat Laurent Depoitre speelklaar geraakt voor de uitwedstrijd bij AS Roma, nu donderdag. De spits van AA Gent miste de voorbije drie competitiewedstrijden door een blessure aan de voetzool. Vorige week trainde Depoitre al een keer met de groep, maar toen moest hij die training na 40 minuten staken. Gisterochtend verscheen Depoitre weer op het trainingsveld en deze keer maakte hij de oefensessie vol. Als hij vandaag geen reactie ondervindt, reist hij morgen wellicht mee af naar Rome, waar hij met zijn kracht en balvastheid ongetwijfeld een belangrijke rol kan spelen voor AA Gent.

BELGA2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddy De Wulf

    Ik begrijp niet wat dit te maken heeft met Laurent Depoitre. Maar ik kan mij wel akkoord verklaren met de inhoud van deze reactie. De toeschouwers zitten er nu bij als Pietje Snot en weten dus niet waarover het gaat en worden ook niet ingelicht over de beslissing van de VAR.

  • Erwin Schauvliege

    Voorstel. Net zoals in het tennis zou de trainer van een ploeg (bvb max 3 keer per match) het recht moeten hebben om de VAR in te roepen voor beelden mbt discutabele situaties. En de VAR-beelden zouden onmiddellijk aan het publiek moeten worden getoond. Dit zou veel discussies over het al dan niet ingrijpen van de VAR stoppen en het zou de eerlijkheid van de beslissingen ten goede komen.