Gent-supporters kiezen Jonathan David tot Speler van het Jaar

Photo News
De supporters van AA Gent hebben aanvaller Jonathan David verkozen tot Speler van het Jaar. De twintigjarige Canadees bleef in de eindafrekening middenvelders Elisha Owusu en Vadis Odjidja-Ofoe voor. Hij volgt op de erelijst Dylan Bronn op.

David speelde een uistekend seizoen en eindigde samen met Dieumerci Mbokani (Antwerp) gedeeld eerste in de topschutterstand van de Jupiler Pro League met achttien doelpunten.

Met 23 goals en 10 assists in 40 wedstrijden (over alle competities heen) hielp hij Gent aan een tweede plaats in de Jupiler Pro League en Europese overwintering.

Zijn naam werd de voorbije maanden dan ook meermaals gelinkt aan een transfer, maar voorlopig staat David nog altijd onder contract in de Ghelamco Arena. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nadine De cocker

    Je hebt het verdient, David blijft bij ons, Buffalo ⚽