Foket maakt comeback na hartprobleem en spreekt met onze videoman: "Het gaat écht goed"Thomas Foket is opnieuw écht voetballer. De rechtsback van AA Gent maakte gisterenavond in een beloftenwedstrijd op Charleroi zijn comeback na een zware hartoperatie en dito revalidatie. "Het gaat goed met mij, écht goed", zei een zichtbaar opgeluchte Foket na afloop voor de camera van onze videoman. "Ik sta er sneller terug dan eigenlijk zelf verwacht had."

Wat vader Philippe en ad interim-coach Peter Balette van zijn wederoptreden vonden en hoe de rechtsback volgens hen zijn plek in het eerste elftal kan terugwinnen, leest u op HLN SPORT PLUS - onze zone exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • roisine

    Ik heb zelf een pacemaker, ben wel 58 maar doe elke dag sport met mate. foket is prof en hij is goed begeleid door zijn hartspecialist. Ik hoop voor hem dat hij weer kan groeien naar een topniveau om gent uit het slop te halen, maar ze beginnen al wat beter te spelen.veel succes foket!!!!