El Ghanassy ontbindt contract bij AA Gent

BELGA
Yassine El Ghanassy heeft zijn contract bij AA Gent laten ontbinden. Dat meldt de sportredactie van Het Laatste Nieuws. De flankaanvaller had bij de Buffalo's nog een verbintenis tot 2016, maar daar komt nu dus een einde aan. Het contract is vorige week al in onderling overleg ontbonden. Vanmiddag werden de gemaakte afspraken vervolgens geformaliseerd.

"KAA Gent wenst Yassine te bedanken voor alle mooie momenten die speler en club samen hebben beleefd en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière", klinkt de korte mededeling op de clubwebsite.

Bij de Buffalo's had El Ghanassy nog een contract tot 2016, maar het was al langer duidelijk dat hij geen toekomst meer had in de Ghelamco Arena. In de plannen van de nieuwe coach Hein Vanhaezebrouck kwam hij dan ook niet voor.

El Ghanassy (24) is een Belgische voetballer van Marokkaanse afkomst Hij speelde sinds 2008 bij  AA Gent. Na uitleenbeurten aan West Bromwich en Heerenveen keerde El Ghanassy in de zomer van 2013 terug naar de Buffalo's. Voor even toch, want vanaf eind januari 2014 leende AA Gent hem uit aan Al Ain FC. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten bedong ook een aankoopoptie, maar lichtte die niet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00