Exclusief voor abonnees

Depoitre betaalt de tol van vijf maanden zonder wedstrijd

Photo News
Laurent Depoitre (30) werd in de zomer met grote trom aangetrokken door AA Gent, maar de voormalige kampioenenmaker betaalt de tol van maanden zonder voetbal. Jess Thorup moet vooraan keuzes maken voor de match van donderdag op Anderlecht.

De misser van het voorbije weekend kwam op naam van Laurent Depoitre, die in een twee-tegen-één-situatie tegenover de Truiense doelman Schmidt om onbegrijpelijke redenen naliet om de totaal vrijstaande Giorgi Kvilitaia aan te spelen. Mensen die Depoitre een beetje kennen, gaan ervan uit dat hij net iets te veel tijd had om na te denken, waardoor hij begon te twijfelen en uiteindelijk de verkeerde beslissing nam. Tijdens de lange busrit terug van Stayen naar Gent lieten zijn teamgenoten Depoitre met rust, omdat ze allemaal zagen dat de spits zelf bijzonder teleurgesteld was over de bewuste fase. Maar dat de misser van ‘Lolo’ intern nog besproken zal worden, staat vast.

RV

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frankie bressinck

  Als je zoiets doet bij een provincialer speel je nooit meer mee! Zijn ploegmaat loopt naast hem en toch niet aanspelen. Weer 2 punten weggegeven!

 • Patrick Vriends

  Egoiest niet meer dan dat zet hem maar op de bank of mss beter nog het B elftal.

 • christophe laporte

  Niet voor niets dat Depoitre het niet gemaakt heeft in het buitenland. Geen slechte speler maar iets te veel gebreken om het op hoger niveau waar te maken.