Exclusief voor abonnees

AA GENT. Zo goed als zeker zónder David, maar toch dé challenger van Club Brugge voor de titel

Rudy Nuyens over AA Gent.
PN/HLN Rudy Nuyens over AA Gent.
Wees gewaarschuwd, blauw-zwart. AA Gent steekt zijn hoge ambities niet weg: de Buffalo’s willen doorstoten naar de groepsfase van de Champions League én in eigen land de titelstrijd aangaan met Club Brugge. “Maar dat zullen ze zo goed als zeker zonder Jonathan David moeten doen”, aldus onze watcher Rudy Nuyens. Alles wat u moet weten over AA Gent voor de start van het nieuwe seizoen leest u hier. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Brugge met gent en Charleroi de drie beste voetballende ploegen uit de kompetitie ! En dit blijft zo

 • Sam Valkenborgs

  Ik vrees dat heel de top 6 in België problemen heeft om in gang te schieten als je de uitslagen bekijkt. Corona zal er wel voor iets tussen zitten denk ik.

 • Alex Wellens

  Dit weekend heeft duidelijk gemaakt dat er mss nog een ploeg is?

 • Marco Bru

  Realistisch blijven.Club Brugge is geen favoriet.Al maanden draait het niet goed meer,zaterdag hebben ze het nog eens bevestigd.Hopelijk openen ze in het bestuur hun ogen,maar ja de meerderheid heeft een langdurig contract,die moeten nu niet meer het beste van zichzelf geven.Genk,Gent,Antwerp en Charleroi top 4. Van een fcb fan.